Cégünkről
Szolgáltatásaink
Állásajánlataink
Elérhetőségeink
   
 
  Cím:
1133 Budapest
Visegrádi u. 82/b. II/4.

Telefon:
(+36) 1-801-2955
Fax: (+36) 1-801-2956

E-mail: jobs@humanit.hu

Szolgáltatásaink

Munkaerő közvetítés: termelő vállalatok szakember igényeinek kielégítése.

Munkaerő gondjainak megoldásáért, a lehető legrövidebb időn belül segítünk megtalálni az Ön számára leginkább megfelelő munkavállalót.

Közvetítési szolgáltatásunk lépései:

követelményprofil felvétele
megfelelő jelöltek felkutatása
személyes interjúk
referenciaellenőrzést
igény esetén képesség és személyiségvizsgálatot
értékelési riportok összeállítása
jelölt bemutatás
döntés elősegítő konzultáció
beilleszkedési program elkészítése (igény szerint)
jelölttel kapcsolatos utógondozás

A gyors és szakszerű kiválasztás biztosítéka:

 • társaságunk szakembergárdájának több éves tapasztalata.
 • hazai viszonylatban jelentős méretű adatbázisunkKözép és felsővezetők kiválasztása, direkt keresés.

Elsősorban a felső- és középvezetők kiválasztásában alkalmazzuk ezt a módszert, annak érdekében, hogy a megbízónk elvárásának leginkább megfelelő jelöltet találjuk meg.
A legmegfelelőbb jelölteket a releváns piaci szegmens átvizsgálását követően mutatjuk be Megbízónknak.

A direkt keresés speciális lépései:

 • A megcélzandó vállalati kör meghatározása
 • A meghatározott vállalati kör átvizsgálása
 • A lehetséges jelöltek listájának összeállítása (long list)
 • A személyes interjúk megszervezése és lebonyolítása

A keresési munkáink során a megfelelő jelöltek kiválasztására különböző komplex módszereket alkalmazunk, annak megállapítására, hogy a pályázó tapasztalata, szakmai háttere és személyiségjegyei mennyire felel meg megbízónk elvárásainak.

Interjú
Sajátossága, hogy a négyszemközti beszélgetés bizalmi légkört teremt, amely segít a tanácsadónak, hogy alaposan megismerje interjúalanyát. Az eredményesség érdekében az un. életrajz alapú interjútechnikát alkalmazzuk.

Tesztek
Személyiségtesztek és a különböző készségek, képességek mérésére szolgáló tesztek egészítik ki az interjút a kiválasztási folyamatban. Céljuk, hogy a jelöltről még differenciáltabb információkat tudjunk meg.Értékesítők, területi képviselők közvetítése

A Human Consulting Kft. reagált a piac igényeire és specializálódott az értékesítők felkeresésére, megbízható kiválasztására. Az összes gazdasági ágazatban, szinte minden színtű pozícióra közvetítünk megfelelő értékesítői attitűddel rendelkező munkatársat, az üzletkötőktől az értékesítési vezetőig.

Sikerünk kulcsa:

 • A kiválasztást olyan hozzáértő szakembereink végzik, akik már önmaguk is bizonyítottak az értékesítés területén és komoly szakmai tapasztalattal rendelkeznek a toborzás-kiválasztásban.
 • Tudjuk, hogy a szükséges értékesítői kompetenciákat milyen speciális kiválasztási módszerekkel mérhetjük a legmegbízhatóbban / sales, személyiség és képesség vizsgáló tesztek, szituációs gyakorlatok, grafológiai elemzés, tanácsadói interjú, referencia vizsgálat, AC/.
 • Tudjuk, hogy hol keressük és milyen csatornán keresztül érjük el a potenciális értékesítő jelölteket / adatbázisból, kapcsolatrendszerünkön keresztül, hirdetéssel a megfelelő médiában, direkt kereséssel/.
 • Ismerjük a piac elvárásait mind munkáltatói, mind munkaadói oldalról,
 • Tisztában vagyunk milyen kompetenciákkal kell rendelkezni az értékesítő jelölteknek egy adott feladat elvégzéséhez
 • Tudjuk milyen hibákat nem szabad elkövetni az értékesítő jelöltek kiválasztása folyamán / Pl. Csak a személyes interjúra hagyatkozni/.
 • Igény szerint értékesítési és vállalat specifikus tréningekkel tovább fejlesztjük a kiválasztott jelölteket és ezzel lerövidítjük az egyébként nagyon költséges betanulási időszakot.Milyen előnyöket biztosít szolgáltatásunk?

 • Általunk elkerüli cége, a nem megfelelő értékesítő foglalkoztatása okozta eredmény elmaradásokat és az értékesítői csapat nagy fluktuációját.
 • A legjobb képességű, felkészült szakembereket alkalmazza, hogy képviseljék cégének szolgáltatásait, termékeit, ami a legfontosabb lépés sikerhez vezető úton.
 • Együttműködésünkkel csökkenti a humánerőforrásra fordított direkt és indirekt költségeit.
 • Rövidebb idő alatt és kevesebb energiaráfordítással jut ideális munkatárshoz.

Mi szakmai hozzáértésünkre és a speciális, komplex kiválasztási folyamatunkra alapozva hiszünk magunkban és mindent megteszünk, hogy ügyfeleink bizalmát is elnyerjük és hosszútávon megtartsuk. Ezt szolgáltatásunk ellenértékének fizetési konstrukciójában is érzékeltetjük, ami 100 %-os garanciát nyújt ügyfeleinknek.SAP tanácsadók, IT szakemberek projektre helyezése, közvetítése

A Humán Consulting Kft. az Ön partnere a software fejlesztők, SAP tanácsadók, projekt vezetők projektre helyezésében. Képesek vagyunk az ügyfeleink minden igényének megfelelő informatikai csapat összeállítására.

Sok megbízónk tanúsítja, hogy társaságunk mindig munkába állítja a projekt tervben maghatározott időben, a megfelelő speciális szakképzettséggel és tapasztalattal rendelkező teamet, vagy egyéni szakembereket.

Társaságunk által kifejlesztett Projekt Erőforrás Program segítségével képesek vagyunk az ügyfeleink által megfogalmazott legszélesebb szempontrendszer szerint is összeállítani a projekt csapatot. Ügyfelünk feladata, hogy definiálja a projekt informatikai és/ vagy tanácsadási szükségletét, szakértelem, tapasztalat, iparági háttér vagy egyéb kritériumok szerint. Társaságunk pedig elvégzi a teljes kiválasztási procedúrát (keresés, kiválasztás, szerződéskötés), mialatt ügyfelünk a szakmai projekt feladatok ellátására koncentrálhat.

Ügyfeleinkkel szorosan együttműködünk a Projekt Erőforrás Terv kialakításában, amely figyelembe veszi a projekt fázisok valószínű időtartamát és a különböző fázisok eltérő erőforrás igényét egyaránt.

Projekt Erőforrás Kihelyezés jó megoldás az ügyfeleink részére, és szintúgy azoknak a tanácsadóknak, fejlesztőknek, akik szeretik megőrizni önállóságukat, de csökkenteni akarják az önállóságból fakadó kockázatukat. Ez a megoldás számukra egy remek lehetőség a fejlődésre, tanulásra, a flexibilis szakmai életpálya magvalósítására.Toborzási tanácsadás

Testre szabott szolgáltatásunkat felhasználhatja munkaerőigényének, erőforrásainak leginkább megfelelő kiválasztási rendszer megtervezésére és kivitelezésére.

Szolgáltatásunk elemei:

 • strukturált interjúk kidolgozása; interjúk lebonyolítása
 • Assesment Centerek szervezése
 • képesség és személyiségvizsgálatok tesztekkelHirdetésszervezés, és munkaerő-piaci marketing tanácsadás

Vállaljuk hirdetések megszövegezését, nyomdakésszé tételét és a legmegfelelőbb helyen történő elhelyezését.

Az ország egész területén a nyomtatott és az on-line media szolgáltatókkal is szoros kapcsolatban állunk és lekötött hirdetési helyekkel rendelkezünk.

Szolgáltatás elemei

 • hirdetés megjelentetése: megszövegezése, nyomdakésszé tétele, illetve a legmegfelelőbb helyen történő elhelyezés.
 • A cég arculatának kialakításában való részvétel, a munkaerőpiacon kampányok, megjelenések megtervezése, végrehajtása, a cég image hirdetéseinek koordinálása, és bonyolítása.
 • megrendelő képviselete állásbörzéken, és egyéb toborzási rendezvényeken.
 • postafiók szolgáltatás:
  • Az állás profiljának felvétele,
  • A megfelelő média kiválasztása,
  • A hirdetés megszövegezése,
  • A hirdetés megjelentetése,
  • A beérkező anyagok összegyűjtése, igény szerint kiértékelése és továbbítása. A beérkező pályázatok előszelekcióját, kiértékelését és akár az interjúk lefolytatását is vállaljuk annak érdekében, hogy a munkaerő kiválasztás folyamatát megkönnyítsük.

Ezt a szolgáltatást olyan ügyfeleknek ajánljuk, akik már eddig is éltek a hirdetés adta előnyökkel leendő munkatársaik kiválasztása során, de a jövőben szeretnének az ezzel járó gondoktól megszabadulni, és a hirdetés költségkímélőbb lehetőségét megismerni.

Az Ön hirdetéseit tapasztalt hirdetési szakemberek fogalmazzák, és olyan tanácsadó munkatársak bonyolítják, akik minden esetben az ügyfél elvárásainak és a szakmai követelményeknek megfelelően készítik elő a megjelentetni kívánt anyagot.


Minden jog fenntartva 2006| Human Consulting Kft.
E-mail: info@humanit.hu | website: Site